sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Villasukat applikoinneilla / Knitted Socks with applique

Tänä jouluna kaksi kummipojistamme sai tällaiset applikoidut villasukat. Villasukan ohje on Novitan Kevät 2009 lehdestä. Aivan perussukat, mutta varren sileä neule antaa mahdollisuuden applikoinnille. Applikoidut kuvat ovat Pinterestistä. Löydät ne esim. Liila Lumoavan malleista :)

Ensimmäisenä esittelyyn Batman fanin sukat.


Koska kyseessä on kolmivuotiaan sukat, niin kuva on applikoitu keskelle sukan vartta. Näin ollen pienen ei tarvitse miettiä mitenpäin sukat ovat, vaan ne voi vain vetäistä jalkaan. Applikoin Batman logosta vain tuon keltaisen osion. Jätin applikoimatta keskiosan mustalla, jotta kuviosta ei tullut liian koppura. Toimii minusta näinkin.


Nilkan joustinneule auttaa toivottavasti sukkaa pysymään paremmin paikoillaan.


Ja sitten pienen bussi-fanin sukat. Koska bussi ei olisi mahtunut varteen, oli tyydyttävä autoon.


Valkoista väriä oli mukava applikoida vihreälle taustalle, sillä se erottui hämärässäkin mukavasti :)Täytyy myöntää, että sukat kyllä valmistuivat hyvissä ajoin ennen joulua, mutta applikointi jäi viimetippaan. Mutta onneksi on aina se viimetippa :)

I made these knitted socks with applique for my Godson's as as Christmas presents. The yarn is Novita's "7 Veljestä". The pattern is just the basic sock pattern from here (only in Finnish). The applique patterns you can find from my Pinterest account "Liila Lumoava".


5 kommenttia:

 1. Oi miten hienot! Kyllä ovat varmasti pojat mielissään :-)

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Aprikoin tässä, että jos aplikoiskin joskus... En oo ikinä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta kokeilemaan. Saa mukavia lisäyksiä vaikka ihan kaupankin tuotteisiin :) Ja voi harjoitella vaikka vanhoihin sukkiin :)

   Poista
 3. Tosi mageet! Itse olen kerran yrittänyt aplikointia - huonolla menestyksellä. Se on tekniikkalaji ja vastisi vähän malttia harjoitella se. Työlistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Tsemppiä uuteen kokeiluun. Kyllä se siitä!

   Poista