tiistai 22. huhtikuuta 2014

Selbudeath sukat / Selbudeath Socks

Ystäväni sai tutkintonsa päätökseen. Hän on sellainen rokkisempi mimmi, joten hänelle neuloin myös asteen rokkisemmat sukat. Sovituskuvia en nyt laittanut, sillä nämä sukat ovat minulle liian pienet, mutta toivottavasti kantajalleen sopivat.


Lankana Sandnes Garnin Sisu. Puikot nro 2,5 mm. Ohje englanniksi Ravelryssä nimellä Selbudeath (klik). Alkuperäiset sukat ovat aivan ihanat polvipituiset sukat, mutta minun kärsivällisyydellä näistä tuli tavalliset nilkkasukat.


Etuosaan laitoin kaksi kuviota ja alun kolmatta. Näiden piti valmistua jo paljon aiemmin, mutta sattumien vuoksi vähän myöhästyivät. Kuvio oli kyllä mukava neuloa, mutta vaati kaavion katsomista koko ajan. Tässä vielä lähikuvaa kuviosta.


Yksi harmittava virhe sukkaan tuli, mutta huomasin sen vasta valmiina, enkä lähtenyt enää sitä purkamaan. Tässä päivän pähkinä, huomaatko sinä virheen alla olevasta kuvasta?


My friend graduated from school. She is kind of a rock lady, so I decided to do these Selbudeath socks which the pattern you can find from Ravelry (click). I used Sandnes Garn's Sisu yarn and 2,5 mm needles. As you look at the picture above, you might find one mistake that I made. Did you find it? I found it when the sock was ready and did not want to unravel it :)

5 kommenttia:

 1. Voi miten kovatöiset sukat!! Toivottavasti ystäväsi ymmärtää, mikä määrä tunteja noihin on käytetty♥ Ja... kauan sain tutkailla, että tuon pienen virheen näin, ei haittaa kuule yhtään! Ja sitä paitsi, minä puolustelen pikku virheitä sillä, että se tekee käsityöstä aidosti uniikin, tehdasvalmisteisissa neuleissa harvemmin on joku silmukan värivirhe ym.

  VastaaPoista
 2. Ihan mahdottoman hienot sukat! Pisteet sulle kun olet jaksanut tikutella.

  VastaaPoista
 3. Aivan upeat sukat! Eikä niitä virheitä kannata etsiä, ne hukkuvat neuleen joukkoon eikä kukaan huomaa niitä:)

  VastaaPoista
 4. Ovatpa hianot sukat! Kyllä kaverin nyt kelpaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteista <3

  VastaaPoista