sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Keskeneräistä

Tällä hetkellä on niin monta isoa projektia kesken, ettei niistä ole vielä kuvattavaksi. Mutta muutamia kirjoja on tullut hankittua.


Minut yllätti Neulekirja - Tähkäpää ja muut lempineuleet kirja. Vaikka kirja on ilmestynyt jo aikaa sitten, niin vasta nyt tulin kurkanneeksi tarkemmin sen sisälle. Aivan ihania ohjeita! Heti tilasin muutaman kerän lankaa ja sukat ovat tavoitteena :) Näissä kirjoissa riittääkin sitten tekemistä kesälomalle, kunhan se ensin koittaisi.

Langanlopuista aloitin sukkia miesten koossa. Ovat tulossa joululahjaksi. Ajattelin kokeilla tällä kertaa erilaista kantapäätä. Saa nähdä onnistuuko...


I have so many unfinished projects that I can't yet write about them. But here you see some new books that I bought. The one in up and right is called in English, "Toe-Up-2-at-a-Time Socks" by Melissa Morgan-Oakes. I have now one pair of men's socks coming up soon."

2 kommenttia:

  1. Ihania kirjoja... Mulla on tuo Neulekirja ja tykkään kyllä♥ Muistan, kuinka opiskeluaikoinakin aloitit jo hyvissä ajoin joululahjaneulomukset -tykkäsin, kun sukkapuikot kilisivät teorian tunnilla neuloessasi kauniita kirjoneulelapasia:)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Henna! Joululahjat ovat jo hyvällä alulla :) Vielä riittää kyllä tehtävää :D

    VastaaPoista