maanantai 21. toukokuuta 2012

Ommeltu kori omena aiheisilla aplikaatioilla

Ihana ystäväni antoi minulle täydellisen lahjan. Kauan toivomani kirjan Kajsa Wikmanin Kajsan iloiset tilkut. Kirjassa on monia mukavia ideoita, joista soveltamalla valmistui jo ensimmäinen valmis työ.


Kirjassa oli aivan ihastuttava omena aplikaatio. Sitä piti heti päästä kokeilemaan. Henkilökohtaisesti pidän enemmän aplikaatioista, joissa on tiheä siksak reunoissa, ihan jo kestävyyden kannalta, joten vaihdoin suoran ompeleen suosiolla siksakkiin. Tässä työssä pääsin taas suihkauttelemaan aplikaatioliimaa :)


Samaisessa kirjassa oli ohje mukavaan pieneen ommeltuun koriin, jonka päätin tehdä ystävälleni syntymäpäivälahjaksi. Tikkauksien kanssa käytin neulahuopaa.


Ompelukset näyttivät hauskalta myös taustapuolelta...


Yritän aina ommella mahdollisimman paljon koneella, mutta tässä työssä siistimmän tuloksen saamiseksi oli käytettävä käsinompelua. Ja voin kertoa, että edelleen on etusormi hellänä tästä suorituksesta. Liekö syynä harjoittelun puute :)


Pohjaan päätin tikata yhden omenan ääriviivat. Pidän itse selkeistä muodoista ja minulle tikkausten tekeminen kankaalle vapaasti kiemurrellen ei tunnu hyvältä. Siispä hyvin pelkistetyt tikkaukset vain kuvioiden ympärillä.


Toki tikkausten vähyys vaikuttaa vuorin löpsöön ulkonäköön, mutta käytössä siihen tuskin ehtii kiinnittää huomiota.


Korin täytteenä ystäväni sai teetä, hunajaa ja suklaata :)


Mukavaa kesäistä viikkoa sinulle!

2 kommenttia: