maanantai 20. helmikuuta 2012

Pöllökassi

Joskus jokin idea vain paisuu isoksi projektiksi. Niinkuin nyt tämä pöllökassi. Sain joululahjaksi ystäviltäni aivan ihania muffinssivuokia. Pöllöfanina oli pakko katsoa tarkemmin pahvista pöllöä, jossa muffinssivuoat olivat kiinni. Siitä se idea sitten lähti. Mietin, että tästä saisi aivan ihanan aplikaatiokuvion. Ei muuta kuin kaavoja piirtämään....


Seuraavaksi mietin, mihin kiinnittäisin tällaisen kuvion. Ihastuin Noodleheadin kassi-ohjeeseen, joka löytyy täältä. Kassi oli tehty ohuemmasta puuvillakankaasta ja tuettu tukikankaalla. Löysin kuitenkin kangaskaupasta mustaa paksumpaa Teflon-käsiteltyä kangasta, joka mielestäni oli oivallista kassiin. Siispä tuumasta toimeen. Ystävälläni oli tulossa syntymäpäivä, joten oivallinen lahja-idea oli valmis. Pöllökuviosta hän varmasti muistaisi minut :)

Ohjeet ja kaavat olivat todella hyvät, vaikka vähän niitä sovelsinkin.


Mustaa kassia on kovin hankala kuvata, mutta yritystä on....


Vuorikankaaksi laitoin ohuempaa puuvillaa. Tein vetoketjullisen taskun, johon voi laittaa talteen avaimet tms. Magneettinappikiinnitys sulkee kassia ainakin sen verran, että isommat tavarat pysyvät sisällä.


Ja vielä lähikuvaa pöllöstä. Silmät päädyin tikkaamaan, jotta ne kestäisivät kovaakin kulutusta. Jalkaosaa en tikannut kuin yläosasta. Saatanpa tehdä samalla kaavalla vielä toisenkin kassin, sitten joskus :)

6 kommenttia:

 1. Voih ja oih miten suloinen <3 Olet taitava!

  VastaaPoista
 2. It's the best! I'm so lucky to have such a wonderful crafty friend!

  VastaaPoista
 3. Poikkesin tänne kun olit liittynyt blogini lukijaksi. Kiitos!
  Kiva kassi, menekin heti katsomaan ohjetta, aloitan ensi keskiviikkona laukkukerhon koulussa!

  VastaaPoista