lauantai 28. tammikuuta 2012

Pitkästä aikaa...

Paljon on valmistunut, mutta hieman yksitoikkoistahan tämä valikoima on ollut. Pienemmälle ihmiselle hieman pienempi Romanttinen huivi. Nappi ostettu viime kesänä Tanskasta.


Toinen samanmoinen huivi. Nappi vain hollilla, sillä odottaa vielä kiinnittämistä. Näitä nappeja löysin Sinellistä ihanissa karkkiväreissä. Tämä huivi on menossa synttärilahjaksi myös pienemmälle ystävälle.


Ja olihan se testattava Lyydian lapaset vielä tässäkin värissä :) Ja puikoilla on valmistumassa taas yksi pari...


Muutamia ompeluksia on kesken ja paljon uusia ideoita hautumassa. Tällaisia stansseja tuli tilattua Englannista. Jostain syystä en ollut osaa kuvannut, mutta täytyypä laittaa kameran eteen myöhemmin.


Tämä ihana kirja tarttui tänään mukaani kaupasta. Aivan ihania nukenvaatteita niin virkattuna kuin neulottunakin. Nukenvaatteita on kolmessa eri koossa, joten kaiken kokoiset kullanmurut saavat vaatteensa. Ajattomia malleja.


Ja nämä ihanuudet löytyivät Poppanavakasta. Täytyy sanoa, että oli todella hyvä toimitus. Maksoin tilauksen keskiviikkona myöhään illalla ja jo perjantaina aamun valjetessa posteljooni soitti ovikelloamme ja toi asianmukaisesti ja siististi pakatun paketin. Ehdottoman positiivinen kokemus ja tulee varmasti tilattua toistekin. Olen aikaisemmin käynyt vain liikkeessä ostoksilla, mutta tämä toimitustapakin oli ehdottoman mieluisa.


Katsotaan mitä seuraavaksi keksitään....

1 kommentti:

  1. Kivoja ostoksia ja neuleita. Nuo huivit ovat todella upeita!

    VastaaPoista