sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Värittämistä opettelemassa

Sinooperissa järjestettiin värityskurssi. Ihan näin vanhakin nuortui kun pääsi pitkästä aikaa värittelemään kuin pikkutyttönä. Kyseessä oli siis kurssi, jossa kokeiltiin eri väritystekniikoita ja värejä leimailuun. Mukavaa kun sai testata mikä väri tuntuu omimmalta. Taitaapa meille piakkoin muuttaa Copicit ja akvarellikynät. Tässä muutama valitettavan huono kuva illan kokeiluista.


Vasemman puoleinen on painettu ekopaperille ja se osoittautui todella kauniiksi nallekuviossa ja akvarelliväreillä väritettäväksi.


Ja tässä Copic kokeilua. Nuolet helpottivat valon ja varjon hahmottamista. Tällainen hidas tuusaaja ei paljon ehtinyt tehdä, mutta kunhan saan itselleni tussit ja värit, niin eiköhän se siitä :)

Jotain valmistakin. Tällainen "laatikko"pipo valmistui muutamassa illassa. Lankana on Dropsin Merino ja puikot nro 4. Idean sain Poppelista. Tähän on taitavan neulahuovuttajan käsissä valmistumassa kuvio kiinnitettäväksi. Tällaisia pipoja taitaa tänä vuonna valmistua useampikin ....

2 kommenttia:

  1. Eka näkemältä ei uskoisi pipoksi, mutta kivan näköinen ja toimii varmasti. Pitää laittaa ohje korvan taa.Noista väritys jutuista tulee oma lapsuus mieleen:)

    VastaaPoista
  2. Tuosta tulikin mieleeni, että voisin laittaa tänne kuvan piposta ihan mallin päässäkin. Malli tosin on jo nukkumassa, joten siirtyy vähän myöhäisempään ajankohtaan :)

    VastaaPoista